Villkor

Nespresso

Nespresso erbjuder en unik värld där en kopp kaffe är så mycket mer än en kort återhämtning i vardagen. Det är din ritual, som du kan anpassa efter din egen personliga smak och livsstil. Varje kopp kaffe är din personliga stund av njutning, men även en stund du gärna tar dig tid och delar tillsammans med personer du tycker om.

Nespressos kaffemaskiner är en kombination av innovativ design, avancerad teknik och användarvänliga funktioner som gör att du ständigt uppnår samma förstklassiga nivå som de mest kvalificerade baristorna. Varje detalj i Nespressos maskiner som vattentryck, temperatur och bryggtid har beräknats med precision. Detta för att säkerställa att aromerna i varje kopp kaffe kommer till sin fulla rätt och ger kaffet sin fyllighet med en exceptionell crema. Nespressos kaffesortiment är omsorgsfullt utvecklat av våra kaffespecialister. De 24 olika kaffeblandningarna i sortimentet har alla en unik karaktär och smakprofil. Kaffeblandningarna är resultatet utav lång forskning kring vilka kaffebönor och rostningar som ger de mest unika kombinationerna och bästa smakupplevelserna.

Nespresso kapselmaskin - kaffemaskiner online Nespresso kapselmaskin - kaffemaskiner online

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies