Snabb leverans | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Peugeot

Det franska företaget Peugeot med sitt välkända varumärke, ”Lion on an arrow”, står för ett brett utbud av attraktiva, specialiserade samt effektiva kvarnar och strävar ständig efter tekniska innovationer. Mer än 160 år efter att bröderna Peugeot tillverkade sina första kvarnar, är Peugeot fortfarande det självklara valet.

Peugeot tillverkar de flesta av sina kvarnar i trä, från egenodlad bokskog, men erbjuder även kvarnar i akryl och rostfritt stål. Det patenterade och antirost-behandlade malverket i pepparkvarnen och saltkvarnen i rostfritt stål är precisionsverk av högsta kvalité, båda med livstidsgaranti. Alla kvarnar är designade för att passa lika bra hemma i köket eller på matbordet, som i köket och på restaurangborden hos de främsta köksmästarna världen runt.

Med de manuella kvarnarna maler du traditionsenligt, medan du med kvarnarna utrustade med U-Select-systemet, har sex förinställda malningsgrader att välja mellan. Behöver du ha den ena handen fri, finns en mängd praktiska, elektriska kvarnar. Idag tillverkas också flera typer av verk, för att frigöra olika kryddors smaker och aromer på bästa sätt. Peugeot-fabriken, som ligger i Quingey i östra Frankrike, producerar mer än 3 miljoner kvarnar per år som levereras över hela världen.

Peugeot Peugeot

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies