Villkor

Pols Potten

Pols Potten är kända för sina handgjorda produkter med fokus på mönster, färger och unika inredningsdetaljer till hemmet. Flera av dem har kommit att bli moderna designklassiker, så som ljusstaken Drip och vasen Coral 

Pols Potten ljusstake  

Är du ute efter en ny spännande ljusstake eller kandelaber? Kolla in deras populära serier som kommer i flera olika utföranden och färger som guld, silver, mässing och svart: 

  • Drip  
  • Twiggy  
  • Apple Tree 

Porslin

I sortimentet hittar du färgglatt porslin som garanterat lyfter din dukning till nya höjder. I kollektionen Chess hittar du rutiga koppar, tallrikar, assietter, tekannor och förvaringsburkar. Det finns även mer dämpade färger så som pastellfärgat porslin eller koppar och tallrikar med cykelmotiv.  

Vaser  

Styla ditt hem med den populära vasen Coral eller serien Steps som finns i flera olika storlekar och färger. Med de handgjorda vaserna i spännande designs kan du sätta en lekfull och personlig prägel på din heminredning.   

Pols Potten glas

Om du är ute efter färgglada glas så har Pols Potten flera olika varianter i deras sortiment. Allt från champagneglas, vinglas och dricksglas i härliga färger och mönster. Glasen kommer i flerpack med olika färger vilket gör att dina gäster enkelt kan skilja på deras glas.  

Varumärket 

Pols Potten är ett holländskt varumärke som grundades i Amsterdam 1986 och har sedan dess skapat färgglada och lekfulla inredningsdetaljer i samarbete med ett stort antal formgivare. Deras produkter är utformade med noggranna detaljer, på unikt sätt och med väl genomtänkt material. Söker du efter den där lilla inredningsdetaljen utöver det ordinära är Pols Potten definitivt ett utmärkt val. 

Pols Potten - Ljusstake Drip & färgglatt porslin Pols Potten - Ljusstake Drip & färgglatt porslin

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies