Villkor

Stasher

Stasher har tagit världen med storm med sin återanvändbara förvaringspåse i platinasilikon. Påsen är ett 100% plastfritt alternativ som ersätter engångspåsar och finns i fyra olika storlekar. Med sitt tåliga material kan påsarna användas till allt möjligt, från att förvara rester i frysen, använda som resenecessär, eller till och med sous-vide matlagning!

Grundaren Kat Nouri fick idéen till Stasher en vanlig onsdag när hon packade sina barns lunch, och insåg hur mycket plast som användes av hennes familj i vardagen. Med målet att hitta ett hållbart alternativ skapade hon en produkt som är både vacker och funktionell som kan användas om och om igen. Om 300 personer skulle byta ut engångsplastpåsar mot en Stasher skulle över 1 miljon plastpåsar försvinna från avfallshanteringen under Stasherns livslängd.

Stasher är medlem i ”1% for the planet” och skänker därför 1% av sin totala omsättning till organisationen för att bidra till att förbättra vår globala miljö.

Stasher | Återanvändbara förvaringspåsar Stasher | Återanvändbara förvaringspåsar

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies