Villkor

Tokyo Design Studios

Tokyo Design Studio förenar det bästa av japanskt och nederländskt porslin. Söker du blåtvitt porslin och exklusiva ätpinnar har Tokyo Design Studio det du söker.

Tokyo Design Studio har ett brett sortiment av vackra skålar och tallrikar, i olika form och med olika glasyr. Det de flesta delar har gemensamt är den blåvita glasyren, det gör att alla delar harmoniserar bra med varandra.

Tokyo Design Studio – nederländskt och japanskt porslin i ett

Uppskattar du japanska tallrikar och skålar med en touch av det lilla extra? Då har Tokyo Design Studio det du söker. I den unika blandningen av japansk och nederländsk designtradition uppstår något helt nytt.

Företaget som grundades 2010 har ett designteam som består av både en japansk och en nederländsk del. Det resulterar i en kreativ blandning som är svår att motstå.

Tokyo Design Studio serier

I sortimentet hittar du bland annat serierna Flora Japonica, Nippon, Japonism Carp, Japonism Lion, Sendan och Soshun Tayo. De olika serierna passar bra att kombinera med varandra.

I de olika serierna hittar du alltifrån stilrena och enkla mönster skapade av prickar eller smala streck till mer snirkliga mönster i form av blommor och naturmotiv. Mönstren är lätta att förtrolla sig i och det finns ett mönster för alla.

Tokyo Design skålar

Skålarna har olika storlekar och former. Använd skålarna som serveringsskålar eller små soppskålar.

Tokyo Design tallrikar

Välj mellan tallrikar och assietter i flera olika storlekar och former. Använd tallrikarna till frukostsmörgåsen, lunchen och middagen.

Tokyo Design Studio ätpinnar

Söker du något mer exklusiva ätpinnar har Tokyo Design Studio det du letar efter. De vackra ätpinnarna i trä är dekorerade med fina mönster som är lätta att tycka om. Ätpinnarna finns i flera olika mönster.

Ätpinnar är perfekt om du ska laga asiatisk mat hemma. Ätpinnarna är också en bra present att ge bort till den som gärna lagar och äter asiatisk mat.

Inspiration sedan 1500-talet

Japan och Nederländerna har inspirerats av varandra ända sedan 1500-talet. Under den tiden importerades porslin från Orienten till Japan. Det nederländarna då gjorde vara att ta fram designen Delft blue, även kallat Deltfajans. Delft blue nådde en så stor popularitet att japanerna i sin tur gjorde en tolkning av den. Japans och Nederländernas långa tradition av att inspireras av varandra är något som företaget vill lyfta i sin design.

Produkterna tillverkas idag i Japan.

Tål diskmaskin och mikrovågsugn

De flesta delar tål att diskas i diskmaskin och kan användas i mikrovågsugn. Det gör att porslinet passar lika bra att använda såväl vardag som fest.

Tokyo Design Studio Tokyo Design Studio

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies