Hemleverans 39 kr | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Glasgaranti

/link/889cd3b9702244f6981854286eaadfb4.aspx
Av | 12 februari 2019

Vi tycker att glas ska användas, inte bara stå i skåpen och vara fina. Därför har vi två års garanti på alla glas på fot för våra klubbmedlemmar.* Går ditt glas sönder får du ett nytt från oss, helt utan kostnad. För att använda garantin kan du besöka någon av våra fysiska Cerverabutiker, ta med ditt kvitto och foten på det trasiga glaset. Om du har beställt glaset via cervera.se besöker du antingen butik enligt ovan, eller så kontaktar du vår kundservice, bifoga ditt ordernummer samt bild på det trasiga glaset. Är du inte redan medlem, så blir du det enkelt här

*Gäller alla glas på fot. Det aktuella glaset måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla. Glas som är inköpta innan maj 2018 omfattas av gamla garantin (glas från Orrefors, Kosta Boda och Riedel).

Bästsäljare

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies