Villkor

Bestick för den moderna familjen

Av | 07 maj 2020

Sedan 50-talet har Hardanger tagit fram kvalitetsbestick för varje modern familj, och för varje tillfälle. Ända sen början har visionen alltid varit att bestickens design och kvalitet ska tåla tidens tand, så de kan gå i arv genom generationer, och fortsätta vara en viktig del av de viktiga stunderna för dagens och morgondagens familjer. 

Den moderna familjen bor på landet. Och de bor definitivt i städerna. De bor i dalarna och på höglandet, i lägenheter, radhus och villor. Den moderna familjen åker skidor, spelar fotboll, handboll, schack och tv-spel. De sitter i soffor och strömmar timtals med serier och de äter fredagstacos, fredagspizza, fredagskimchi och fredagsmys. Gemensamt för dem alla är att de är unika. Men det vi nog alla kan enas om är att den bästa stunden är den vi delar tillsammans, runt matbordet. 

Hardangers bestick förgyller och förhöjer måltiden med sin höga kvalitet i unika design. Och de kommer fortsätta göra det i många år framöver. 

 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies