Villkor

Blanda nytt och gammalt till nyår!

Av | 26 november 2020

Hur får man sina gäster att känns sig välkomna och bekväma när de slår sig ner vid ditt dukade bord? Bara att du har lagt ner tid och tanke på att skapa en dukning kommer ge värme till gästen - men den extra kryddan kommer ifall man känner att det är Ditt bord. 

Vi bad inspiratören, bloggaren och dukningsfantasten Helena Lyth dela med sig av sina bästa tips för att blanda gammalt och nytt i personliga dukningar - med extra fokus på nyår. 

I dag pratas det mycket om personliga hem. Att man ska inreda personligt och unikt. Det kan vara väldigt svårt om man inte riktigt har hittat sin stil eller byggt upp ett hem. Var ska man då börja?

Ingenting blir så personligt och unikt i inredning och dukningen som ting med historia. Vinglasen som farmor alltid hade vid finmiddagar som nu står på ditt bord. Tårtfatet som alltid var med på födelsedagar i släkten eller den där servisen du samlat ihop genom olika auktioner eller loppis. Saker med ett högre värde än själva prislappen.

Vårt_vintagesortiment_1664x416_v2.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies