Villkor

Duka för ljusare tider

Av | 06 januari 2020

Ett nytt år ger oftast en känsla av att börja om, kanske testa något nytt eller gå en helt ny väg. Har du tänkt på att livet är fullt av festliga dekorationer och att man borde fira mer i livet? Att man med en gnutta kreativitet kan förvandla allt från barnens trolldeg eller en bit mossa till fantastiska bordsstilleben. Nu lanserar vi CLAY från Table Top Stories, en helt ny servis i stengods som vi tycker passar extra bra ihop med naturen som dekoration. Och för att kroppen ska få starta om såhär i januari lägger vi såklart naturen även på tallrikarna. Här tipsar vi om hur du får till en vacker och jordnära vårdukning som garanterat impar på gästerna – för vem vill inte slå sig ner vid ett bord prunkande av natur?

Ta in naturen

Det är lätt hänt att man glömmer använda sig av naturen när den kreativa sidan i en börjar vakna till liv. Enkla saker från skog och mark kan faktiskt bli de vackraste av bordsdekorationer. Varför inte låta besticken vila på en gren eller en bit bark. Det är både enkelt och billigt men samtidigt vackert!

Vackra bestick ger dukningen en sista magisk touch och eftersom att det är något du stoppar i munnen varje dag bör du satsa på kvalitet. Här hittar du handfasta tips och skötselråd som hjälper dig att välja rätt, dessutom får du just nu upp till 70% rabatt på alla bestick. Du hittar alla våra bestick här.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies