Fri frakt & fria returer till butik
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Duka upp till påskfest

Av | 08 mars 2018

När det dukas upp till påskfest dukas det upp för vår! Slå er ner runt bord fyllda med våriga toner, detaljer från trädgården och så många ägg som ni orkar! Här hittar ni tre av säsongens dukningar.

Romantisk vårdukning 
Rosa och blågrå toner ger en både romantisk och modern touch på dukningen. Nya servisen Raw från Aida kombinerar en rå och naturlig stil med stil ren och enkel design i en nordisk färgpalett. Kombinerat med material som linne och trä får du en luftig vårdukning. Boosta det romantiska uttrycket genom att skapa en våräng av trädgårdens blommor utplacerade i muggar, äggkoppar och skålar.

Stilrent i svartvitt 
En uppdaterad version av det klassiskt svarta och vita får du genom att satsa på grövre material som till exempel stengods och keramik. Svarta Mist från Table Top Stories och naturvita Nordic Sand från Broste kompletterar varandra och ger en stilren kontrast i dukningen. För att plocka in växtligheten men fortfarande hålla en enkel färgpalett kan du med fördel arbeta med kvistar och grenar.

Trendigt i celadongrönt 
En av säsongens hetaste färger är celadongrönt – en riktig energikick efter de långa vintermånaderna. Populära Rua Nova tillverkas i Portugal av rustikt lergods och är med sina vackra reliefer en dekoration i sig själv. Snyggt till är att använda måltidens råvaror i form av grönsaker, frukt eller varför inte påskens  favorit ägg?

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies