Villkor

Till bords med våren

Av | 14 februari 2021

När det dukas upp till påskfest dukas det upp för vår! Fyll bordet med våriga toner, detaljer från trädgården och så många påskägg som du orkar! Här hittar du fyra olika påskstilar. 

Påskdukningar (1).png

Klassiska pasteller
En diskret, men härlig, dukning i pasteller. Bjud gärna in lekfulla element som Cooees vackra fåglar och säsongens hetaste trend skruvade ljus. Frägat glas är en stil som vi kommer se mer och mer av, både i glas och t.ex. ljusstakar. Till ljusa pasteller passar det ofta bra med kvistar av ett enkelt ris för att bjuda in växtligheten - perfekt som påskdukning. 

Påskdukningar (3).png

Vårigt i grönt och gult
Kombinationen grönt och gult riktigt skriker vår och är en fin hyllning till årstiden och påsken. Den lantliga franska stilen i Villeroy & Boch serie French Garden blir en härlig blickfångare på bordet och kompletteras gärna med franska tulpaner som ger ett härligt organsikt inslag. Material färger som är snygga att matcha med är till exempel keramik, trä och guld. 

Påskdukningar (4).png

Rustik värme
Rustik keramik, färgat glas och finurliga detaljer skapar en varm och nästan norditaliensk känsla. Den anrika keramikproducenten Bordallo Pinheiro står för säsongens härligaste äggkopp och kombineras med fördel tillsammans med trendfavoriten Pottery Jo. Mixa upp det tunga porslinet med ljusa vårblomster för en härlig vårkänsla!

Påskdukningar (2).png

Färgsprakande fest
En färgsprakande vårfest som absolut inte lämnar någon besviken. Grunda med en mönstrad duk och fyll på med färger, dekorationer och härlig stämning. En stor bukett med dekorationer i form av små ägghängen förhöjer känslan ytterligare. Ett tips är att dekorera med girlanger på faten för en enkel men uppseendeväckande detalj, samt att blanda material för härliga påskdukningar. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies