Villkor

Godare friterat med airfryer

Av | 07 mars 2022

Airfryers, eller varmluftsfritöser, har blivit omåttligt populära den senaste tiden. Airfryern är inte bara ett bra alternativ för den som vill slippa den oljiga hanteringen av friterad mat, utan den tillagar även din mat på ett mycket nyttigare sätt i längden. Och kanske även godare – i alla fall om du frågar oss! På Cervera har vi många olika varianter på varmluftsfritöser - här är våra favoriter.

Vad kan jag tillaga i en airfryer?

Det är bara fantasin som egentligen sätter gränser för vad du kan tillaga i din airfryer! När du kommit i gång med varmluftsfriterandet kommer du dessutom inse att det är en överraskande lätt och rolig syssla. Pommes frites är kanske det som man mest förknippar med att göra i en airfryer. Har du en modell som är lite större kan du faktiskt dessutom tillaga allt från en hel kyckling till ett rejält gäng laxfiléer. Men även rotfrukter går hur bra som helst att tillaga i en airfryer – vad sägs om knapriga och supernyttiga rotfruktschips? Eller varför inte göra egna fiskpinnar, smarrig friterad blomkål eller chicken nuggets till barnen? Visste du att du dessutom kan baka i en airfryer, exempelvis muffins!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies