/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sötpotatispommes i Airfryer1 stor sötpotatis, skuren i strimlor1 matsked olja1 tesked salt¼ tesked peppar¼ tsk paprika1 vitlöksklyftaParmesanost
Gör såhärSkär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka strimlor. Förvärm Sabor Airfyer på programmet anpassat för pommes frites. Lägg den skurna sötpotatisen i en skål och blanda ihop den med oljan, finhackad vitlök och kryddningen. När de är kryddade lägger du dem i korgen på airfryern och steker i 15 minuter i 200 grader. Var noga med att skaka korgen under tillagningen för att få den perfekt tillagad. När de är klara är det bara att toppa med parmesan och njuta.Tips! Byt ut sötpotatisen mot säsongens grönsaker.Fördelen med Sötpotatispommes i AirfryerSötpotatispommes är ett hälsosammare alternativ till vanliga pommes frites och kan tillagas på många olika sätt. Ett av de enklaste och mest hälsosamma sätten att tillaga dem är i en Airfryer. Hos oss på Cervera hittar du detta fantastiska recept på sötpotatispommes som är perfekt för att tillaga i en Airfryer.Sötpotatisen blir härligt krispig på utsidan och mjuk på insidan. Cerveras recept är enkelt att följa och ger dig fantastiska sötpotatispommes varje gång. Det är ett perfekt alternativ till vanliga pommes frites och passar utmärkt för både vardag och fest. Låt dig inspireras av detta fantastiska recept och upptäck en ny favoriträtt som hela familjen kommer att älska!

Sötpotatispommes i Airfryer

Lyckas med krispiga och goda sötpotatispommes i en Airfryer. Detta goda recept passar till både fisk, fågel, kött och vegetariska alternativ, eller varför inte doppa dem i en god sås.
Smaklig måltid!
Ingredienser

1 stor sötpotatis, skuren i strimlor
1 matsked olja
1 tesked salt
¼ tesked peppar
¼ tsk paprika
1 vitlöksklyfta
Parmesanost

Gör såhär

Skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka strimlor. Förvärm Sabor Airfyer på programmet anpassat för pommes frites. Lägg den skurna sötpotatisen i en skål och blanda ihop den med oljan, finhackad vitlök och kryddningen. När de är kryddade lägger du dem i korgen på airfryern och steker i 15 minuter i 200 grader. Var noga med att skaka korgen under tillagningen för att få den perfekt tillagad. När de är klara är det bara att toppa med parmesan och njuta.
Tips! Byt ut sötpotatisen mot säsongens grönsaker.

Fördelen med Sötpotatispommes i Airfryer

Sötpotatispommes är ett hälsosammare alternativ till vanliga pommes frites och kan tillagas på många olika sätt. Ett av de enklaste och mest hälsosamma sätten att tillaga dem är i en Airfryer. Hos oss på Cervera hittar du detta fantastiska recept på sötpotatispommes som är perfekt för att tillaga i en Airfryer.
Sötpotatisen blir härligt krispig på utsidan och mjuk på insidan.
Cerveras recept är enkelt att följa och ger dig fantastiska sötpotatispommes varje gång. Det är ett perfekt alternativ till vanliga pommes frites och passar utmärkt för både vardag och fest. Låt dig inspireras av detta fantastiska recept och upptäck en ny favoriträtt som hela familjen kommer att älska!