Black Week 2023

Årets bästa kampanjvecka är här! Kom och fira Black Week 2023 hos Cervera. Vi erbjuder oemotståndliga kampanjerbjudanden som du inte vill missa.
Passa på att skäm bort dig själv eller köp tidiga julklappar redan nu.
Nu startar rean!
Black Week 2023
Black Week 2023

Black Week hos Cervera

Under en hel vecka kommer vi ladda på med fantastiska erbjudanden. Köp airfryer, vattenkokare, stekpannor, vinglas, köksknivar, gjutjärnsgrytor, skärbrädor och mycket mer till årets bästa priser.

När är Black Week 2023?

  • 20 november till 26 november
Årets största kampanjvecka inleder redan på måndagen den 20 november 2023 till söndagen den 26 november. I hela 7 dagar firar vi med otroliga kampanjpriser som självklart avslutas med Cyber monday. Fira starten på julhandeln med fantastiska erbjudanden under Black Week, skäm bort dig eller köp julklapparna på årets bästa vecka.

Fördelar med att handla hos Cervera på Black Week

Det finns många födelar med att köpa dina produkter hos oss under Black Week. Vi erbjuder till exempel alla våra medlemmar glasgaranti, går ett glas sönder, ersätter vi dig med ett nytt glas. Vi erbjuder även våra medlemmar tallriksgaranti, råkar du ha sönder en tallrik ersätter vi dig med en ny. Vi har även prisgaranti som garanterar dig rätt pris, läs mer om prisgarantin här. Cerveras butiker finns utspridda på 70 olika platser i Sverige. Det gör det enkelt att byta eller lämna tillbaka en vara. Vi är även Sveriges största presentdestination, handlar du online kan du enkelt beställa en fin presentinslagning om du beställt en present eller julklapp.
5 Fördelar med att handla hos Cervera för våra medlemmar.
  • Prisgaranti
  • Tallriksgaranti
  • Glasgaranti
  • Presentinslagning
  • 70 butiker med experter på matlagning, servering och inredning.