/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ
Betalning online
Vi använder oss av Klarnas betalningstjänst i kassan på hemsidan.
Via Klarna kan du få upp olika betalningsalternativ men det kan variera för person till person. Klarna erbjuder följande alternativ:
  • Swish
Du behöver ett konto uppsatt hos din bank och appen ”Swish” på din telefon för att kunna genomföra ett köp. En betalning dras direkt från ditt konto som är kopplat till din swish.
  • Faktura 30 dagar
En betalning via faktura går att betala så snart dina produkter är skickade från vårt lager och har ett förfallodatum på 30 dagar. Fakturan skickas via mejl av Klarna och du kan även se den via Klarnas app eller hemsida. Det är gratis att få en faktura via klarna med betalning inom 30 dagar, men om du önskar att förlänga förfallodatum kan det eventuellt tillkomma kostnader som Klarna ställer ut.
  • Kort
  • Bankkonto
  • Månadsfaktura
Klarna samlar alla dina köp på en faktura, inklusive köp från andra aktörer.
  • Banköverföring
  • Delbetalning
En betalning kan delas upp på flera månader med en ränta. Beräkning av pris per månad inklusive ränta visas i kassan då det beror på totalpriset och val av månader för delbetalning.
Villkoren för dessa kan variera från person till person och har du frågor om dem eller varför något av dessa alternativ inte dyker upp för dig är du välkommen att kontakta Klarna.
Vid godkännande av köp godkänner du Klarnas villkor, du kan läsa dem här. https://www.klarna.com/se/villkor/
Kontaktuppgifter till Klarna
Telefon: 08-120 120 10
FAQ & Chatt: Kontakta Klarna här https://www.klarna.com/se/kundservice/
Du kan även betala med presentkort online.
Betalning i butik
Vid betalning i butik kan du välja följande betalningsmetoder
Kortbetalning
Swish
  • Du behöver ett konto uppsatt hos din bank och appen ”Swish” på din telefon för att kunna genomföra ett köp. En betalning dras direkt från ditt konto som är kopplat till din swish.
Klarna instore
  • Vid betalning i butik kan du välja att få det på en faktura via Klarna. Betalningen blir aktiverad direkt och har ett förfallodatum på 30 dagar. Fakturan skickas via mejl av Klarna och du kan även se den via Klarnas app eller hemsida. Det är gratis att få en faktura via klarna med betalning inom 30 dagar, men om du önskar att förlänga förfallodatum kan det eventuellt tillkomma kostnader som Klarna ställer ut.
Presentkort och tillgodokvitto
Kontanter
I några av våra butiker är det möjligt att betala med kontanter. Du kan se om din butik tar emot kontakter här: https://www.cervera.se/hitta-butik