/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Black Friday

Under Black Friday erbjuder vi på Cervera dig mängder av fina erbjudanden och fantastiska rabatter både i butik och online
Black Friday
Black Friday

Black Friday hos Cervera 2024

Black Friday infaller 29 november 2024. Hos oss på Cervera kommer vi fira dagen extra med fantastiska erbjudanden och kampanjer. Passa på att julshoppa redan nu eller skäm bort dig själv med en present. Du kommer hitta erbjudanden på tallrikar, glas, bestick, köksknivar, köksmaskiner, grytor, stekpannor, kastruller, ljusstakar, belysning, vinglas, champagneglas, ölglas, muminmuggar och mycket mer. Vi kommer ha något för alla.
När du handlar hos oss som medlem erbjuder vi dig dessutom prisgaranti, glasgaranti, tallriksgaranti och gjutjärnsgaranti.

6 fördelar med att handla hos Cervera på Black Friday

  • Prismatchning
  • Tallriksgaranti
  • Glasgaranti
  • Presentinslagning
  • 100 dagars öppet köp
  • 70 butiker med experter på matlagning, servering och inredning.

Klubb Cervera

Bli medlem i Klubb Cervera, då kommer vi att hålla dig uppdaterad.

När är Black Friday?

Dagen infaller dagen efter Thanksgiving, denna gång är det den 29 november 2024.
Thanksgiving firades från början den sista torsdagen i november varje år, men under slutet av 30-talet flyttades dagen till att firas den fjärde torsdagen i november. Fredagen efter Thanksgiving är inte en officiell högtidsdag, men trots det är skolor oftast stängda och de flesta är lediga.
Dagen är största rea-dagen på året i Sverige och i många delar av världen. Det är en perfekt dag för att fynda de produkter du kanske suktat efter ett tag, men ännu inte slagit till på. Dagen infaller också perfekt för att du ska hinna köpa dina julklappar i god tid.