/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Företagspresenter

Företagspresenter
Företagspresenter

Köp uppskattade företagspresenter från Cervera

Låt oss på Cervera hjälpa dig att visa din uppskattning till dina anställda genom vårt utvalda sortiment av företagspresenter. Oavsett om det är för att belöna deras hårda arbete, fira en födelsedag eller markera en speciell milstolpe, har vi gåvor som passar alla tillfällen.

Omtyckta gåvor för alla anställda

Från eleganta köksredskap och stilfulla inredningsdetaljer till exklusiva matlagningsset och välgjorda bestick, erbjuder våra företagspresenter något för varje smak och behov. Ge dina anställda gåvor som inte bara är användbara utan också visar din tacksamhet för deras engagemang och dedikation.

Populära gåvor till anställda

  • Fina kaffekoppar
  • Vinkaraff och vinglas
  • Ljuslykta från Iittala
  • Inredningsdetaljer från Skultuna

Vi hjälper dig att inreda arbetsplatsen!

Låt oss på Cervera hjälpa till med att skapa en inspirerande och trivsam arbetsmiljö med vårt expertkunnande inom inredning. Oavsett om det handlar om att uppdatera köksutrustningen i personalrummet, skapa en stilfull matsal eller ge kontorsutrymmet en modern touch, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för alla behov och budgetar. Med vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter och personlig rådgivning kan vi göra inredningsprocessen smidig och enkel, så att du kan fokusera på att skapa en produktiv och trivsam arbetsplats för dina anställda.
Cervera Företag

Vill du komma i kontakt?

Du når oss enkelt via foretag@cervera.se

Företagspresenter - Frågor & svar

Hur genomför man en beställning?

Ni kan som företag genomföra en beställning via hemsidan. I kassan väljer du företag och får då ange företagets organisationsnummer och kan välja att betala med kort eller faktura via Klarna. BankID verifikation kan ske via Klarna men fakturan ställs oavsett ut till det organisationsnummer som är angivet.

Har ni inte möjlighet att ta emot faktura via Klarna?

Skicka gärna ett mejl till foretag@cervera.se med organisationsnummer och den eller de produkter du önskar att beställa. Vi skickar då en offert och när den är signerad av båda parter skickar vi beställningen till önskad leveransadress. Vid denna typ av beställning kan vi skicka e-fakturor via GLN/Peppol.

Vill du göra ett köp i butik?

För att göra ett köp i butik och få en faktura är det snabbast att kontakta oss via mejl med organisationsnummer och önskade faktureringsuppgifter. Då lägger vi upp er som företagskund och du kan därefter besöka butik med ett kundnummer för att genomföra ett köp.

Hur lång är leveranstiden?

Leveransen sker med Postnord och levereras i dagsläget till ett ombud inom 2-5 dagar från beställning. Det är viktigt att mottagarnamnet i beställningen är en privatperson för att det ska vara möjligt att hämta hos ett ombud. Vanligtvis är leveranserna med PostNord företag och leverans sker då direkt till dörren men på grund av ett systembyte är det inte möjligt just nu.

Kan man skapa ett företagskonto?

Nej. Våra medlemskap är personliga och det är inte möjligt att skapa ett företagskonto. Det behövs inte ett konto för att genomföra köp på hemsidan eller i butik.
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
97 produkter
40 av 97 produkter