Knivslipning

Knivslipning
Knivslipning
Nu kan du få dina knivar professionellt grundslipade genom att lämna och hämta dina knivar och saxar i valfri Cerverabutik var som helst i landet. Som medlem hos Cervera får du givetvis ett bättre pris när du lämnar in dina knivar för professionell slipning hos vår samarbetspartner Slipkliniken AB.
Vad vi grundslipar!
Alla knivar är i behov av en grundslipning när brynet eller hemmaslipen inte längre kan skärpa upp eggen. Dina knivar, saxar och andra vassa föremål behöver en ny grundegg för att kunna leverera sitt absolut bästa. Vi, tillsammans med Slipkliniken, hjälper dig även om du har djupa hack i eggen, en avbruten topp eller om kniven inte har slipats på 10-tals år - vår uppgift är att slipa produkten så att den blir som ny igen. Skärpning med brynstav kan du göra ofta, nästan varje gång du tar fram din kniv. Slipning däremot behövs bara när skärpningen inte längre räcker till, dvs när kniven känns slö och inte lika rolig att laga mat med. Skärpning och underhållsslipning är enkelt och går att göra själv!

Hur går man tillväga?
Allt du behöver göra är att ta med dina knivar till din närmsta Cervera butik. Där kommer personalen att ta hand om dina knivar, paketera dem i knivskydd och skicka in dem för slipning. Du får med dig knivskydden också för säker transport från butik när knivarna är klara. 

Priser?
Att lämna in dina knivar för slipning hos Cervera ger förmånligare priser då du inte behöver betala någon frakt när du själv lämnar in och hämtar upp dina knivar. Som medlem hos Cervera har du ett ännu förmånligare pris. Vi kommer inom kort att kunna erbjuda våra kunder hemleverans av produkterna mot en avgift!

Populära knivar

Guider

Knivguide
Knivguide
Japansk knivskola
Japansk knivskola