Kökets bästa sidekicks!

Kökets bästa sidekicks!
Kökets bästa sidekicks!
Det pratas mycket om hjältarna i köket: stekpannorna, kastrullerna, knivarna… Det är lätt att man missar redskapen som gör vardagen möjlig. Redskapen som åker fram dag efter dag, år efter år. Därför vill vi slå ett slag för kökets bästa sidekicks!
Potatisskalare
Var skulle vi befinna oss utan den klassiska potatisskalaren? Förutom att skala frukt och grönt kan du använda den till att hyvla smör eller göra grönsaksspaghetti!
Mandolin
Mandolinen skivar snabbt och effektivt grönsakerna. Pimpa din sallad med lövtunna polkabetor eller halvcentimetertjocka morotsslantar – det ställbara redskapet gör det lätt att vara omväxlande! 
 
Redskapsguide | Redskapen som är ett måste i köket
Matpincett
Matpincetten hamnar ofta lite i skymundan trots att det är ett av kökets mest användbara redskap. Använd den för att vända köttbiten, röra om spaghettin, snabbt sautera grönsakerna eller för att lyfta ut kycklingen ur ugnsformen!
Zestjärn
Riv zest från en citron, parmesan, muskot, vitlök, ingefära och mycket mer direkt ner i pannan, kastrullen, skålen, salladen eller moset!
Termometer
Använd en digital termometer för att snabbt mäta råvarornas exakta temperatur och tillaga dem till perfektion!
Osthyvel
Vad vore frukostmackan utan en skiva ost? Osthyveln kommer i många skepnader och former. Vissa skivar tjock, andra skivar tunt men gemensamt för de flesta är att de används flitigt och ofta!

Guider

Prylspa - vårda och förläng livslängden på dina saker
Prylspa - vårda och förläng livslängden på dina saker
Stekpanneguide
Stekpanneguide
Knivguide
Knivguide
Porslinskola
Porslinskola