Villkor

Hälsosam matlagning

Av | 21 oktober 2015

Att laga sin egen mat gör att vi äter bättre och hälsosammare och slipper få i oss konserveringsmedel, sötningsmedel och artificiella färgämnen, det säger kocken Johan Wismar. Skapa plats för matglädje i ditt hem! I våra butiker finner du allt du behöver för att upptäcka nya, spännande och inte minst hälsosamma vägar i köket. Här kan vi tipsa dig om några produkter som hjälper dig att göra hälsosam mat effektivt. Vi bjuder även på några goda och hälsosamma recept (kakreceptet är till för den som vill unna sig något gott vid ett speciellt tillfälle). 

Oster Versa Powerblender

Oster Versa power blender gör det möjligt att mixa hela frukter och grönsaker till hälsosamma smoothies och näringsrika maträtter du kan även krossa is mala korn och frön, mosa soppor.. Dess kraftfulla1400-watts motor och knivarnas rotationshastighet på 400 km/hsäkerställer att maten mixas till en perfekt konsistens och att optimal mängd näringsämnen utvinns från dina ingredienser.

Steglös justering av hastighet samt pulsfunktion och knappar för förprogrammerade inställningar

Crock-pot 4,7 liter  Slow cooking - Långkok för vardag och fest! 

En aktiv livsstil innebär ofta ont om tid. Känns detta igen? Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat för dig med ont om tid. Slow Cooking är otroligt lätt. Man behöver inte vara någon mästerkock. Lägg ingredienserna i grytan, starta ditt långkok med din Crock-Pot Slow cooker och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en varm, inbjudande och hemlagad måltid.

Crock-Pot 4,7 L blev nyligen utsedd till den bästa i test i Wise Guides test av slowcookers.

Electrolux Powerblender Master Piece

Electrolux exklusiva mixer ger silkeslen konsistens tack vare en unik PowerTilt®-teknik, kraftfull TurboBoost-motor på 1200W, skärblad med titanbeläggning och en lutande behållare på 2,2l i Tritan®. Skärbladen arbetar tillsammans för att enkelt lyfta, skära och krossa till och med de tuffaste ingredienserna.

Med Powerblendern kan du bl.a. tillreda smoothies, soppor, juice, drinkar och krossa is.

Electrolux Råsaftcentrifug - PerfectJuice

Kraftfull råsaftcentrifug i rostfritt stål
En motor på 800W tillsammans med dubbla filter gör att mer juice pressas ut och du sparar dessutom tid då den är så snabb.
Två hastigheter och en stormatartub klarar de flesta frukter och grönsaker.
Den generösa matartuben gör det smidigt att pressa juice ur runda frukter såsom äpplen och apelsiner. Större bitar kan pressas direkt och du slipper därmed en del jobbigt förarbete.
Kan diskas i diskmaskin

Spirelli - Spagettislicer

Denna smarta lilla grönsaksvässare river långa grönsaker som till exempel morot, zucchini, aubergine eller gurka till grönsaksremsor eller strimlor likt en juliennerivare, perfekta att ha som ett substitut eller komplement, till vanlig pasta eller nudlar.

Spiralenskäraren har två olika tjocklekar - en smalare variant på 2x3 mm för mer spagettiliknande grönsaker, och en på 3,5x5 för bredare resultat.. Kombinationen av hög kvalitet plast och rostfritt stål gör att den kan rengöras helt enkelt i diskmaskinen.

Electrolux - Expressionist Collection, Stavmixer med 3 tillbehör

TruFlow® titanbelagda blad - Mixerns stora blad i titan tillsammans med den nya utformningen av plastbägaren möjliggör en högre prestanda och effektiv mixning. Få ett jämnt och smidigt resultat, varje gång

700 W högeffektsmotor - Den kraftfulla 700 W-motorn arbetar tillsammans med plastbägaren och bladen för att minska sugkraft och eliminera motstånd - och gör blandningen enklare.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies