Klubbveckor & 25 % Swedish Grace muggar. Logga in på Mitt Cervera för att ta del av rabattkoden.
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Tre enkla poke bowls

Av | 13 september 2018

Gott, snabbt och bra till många. Vi pratar såklart om poke bowls! Vi mötte upp Aaron från Hawaii Poke för att få några tips på hur man bygger en riktigt god bowl.

Populariteten för den hawaiianska-japanska poke bowlen har ökat snabbt de senaste åren, men när Hawaii Poke startade upp för sex år sedan var det nästintill omöjligt att få tag på en bowl i Sverige. Aaron och hans partner saknade ”sushisalladen” som tagit dem med storm när de besökt städer som Los Angeles eller London och de bestämde sig för att ta konceptet till Sverige. 

Här delar Aaron med sig av tre favorit-pokes och sitt absolut bästa tips för att lyckas med bowlen hemma: Färska råvaror och blanda gott med gott!

  1. Börja med marinaden: Riv ingefäran och limeskalet. Kärna ur chilin och hacka den fint. Blanda samman detta med oljorna och sojasåsen
  2. Tärna tonfisken och låt vila i marinaden i ca 10 min. 
  3. Skölj under tiden sushiriset i kallt vatten för att skölja bort överflödig stärkelse. Koka enligt anvisningar på förpackningen.
  4. Fördela sushiriset i fyra skålar. Lägg på salladen. Detta är din bas i bowlen.
  5. Toppa med raw slaw, avokado, gari och salladslök.
  6. Ringla över chilimayo och sprinkla med furikake. Servera!

Tuna1_280x280.jpg  tonfisk_560x280.jpg  tuna2_280x280.jpg

lax_280x280.jpg  lax2_280x280.jpg  lax4_280x280.jpg  lax3_280x280.jpg

nacho1_280x280.jpg  nacho4_280x280.jpg  nacho2_560x280.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies