Villkor

Kimchi, kombucha och keramik

Av | 05 augusti 2021

Vi har nått sensommarens sista akt och sneglar så smått mot en ny årstid - den tidiga hösten. Det är hög tid att längta efter allt det där mystiska och lite dova som den årstiden för med sig, från mysiga hemmamiddagar till förberedelserna att rusta hemmet för myssäsong. Det är också en tid då naturen skänker oss allt sitt bästa - skördarna hämtas hem och svamparna plockas. Vi söker oss tillbaka till köket för de större matlagningsprojekten och passar på att sko oss för den tidiga höstens alla projekt – med allt från hållbara stekpannor, rejäla skärbrädor, rediga knivar och dukar med keramik i mustiga säsongsfärger.

För den nya säsongen omfamnar vi influenser från öst och hämtar inspiration vad gäller både smak, färg och form från den östasiatiska kulturen – i en vacker krock med den skandinaviska minimalismen. Vi dukar med keramik i jordtoner och återgår till vardagen med hälsosamma inslag, med kimchi eller varför inte egen kombucha?

Välkommen till en ny säsong!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies