Villkor

Månadens brunch

Av | 11 juli 2019

Att bjuda hem till brunch behöver inte (och ska inte) vara svårt! Med matiga mackor och härliga smoothies eller milkshakes kommer man riktigt långt. Bloggarna Jasmina Bylund (läs blogg här) och Anna Kubels (läs blogg här) delar här med sig av några av sina bästa tips, plus tre riktigt goda recept på smoothies och milkshakes. 

3 enkla tips för sommarbrunchen

- Servera gärna i lite olika glas. Udda är bäst och blir nästan alltid finast tycker vi!

- Duka gärna upp i trädgården, sån här mat tycker vi att man kan äta även i loungegruppen eller varför inte på en picknickfilt på gräsmattan. 

- Och vad gäller allt det där fina porslinet man har, som man mest använder för speciella tillfällen... Gör som vi och använd det ofta och gärna till vardags, för varför köpa ett fint porslin som bara står och dammar på nån hylla eller i ett skåp. Och om ni nu ändå vill spara på det så ha det i alla fall framme där det syns för man borde ju njuta till max av sina fina saker.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies