/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tid för nya vanor

Tid för nya vanor
Tid för nya vanor
Vi vänder blad och säger välkommen till ett nytt, ljust och ljuvligt år! Och finns det egentligen inget skönare än att göra sig av med och ta adjö av allt det där gamla, och omfamna såväl nya vanor som att så smått börja längta efter våren? Åtminstone de små vårtecknen, som snödroppar som modest markerar att naturen snart så smått börjar vakna till liv igen - eller att vi börjar snegla på vårens efterlängtade trender.
Under tiden, medan termometern fortfarande söker sig nedåt, har vi en underbar tid i hemmet framför oss med såväl långa – kanske lite mer nyttiga – frukostar, de intima hemmamiddagarna med närmaste kretsen som åter gör comeback och myskväller där vi blandar upp levande ljus med vackra snittblommor och vårlökar.
Det är hög tid för nya vanor att ta plats. Välkommen till ett nytt år på Cervera!

Frukost(i)timmar

Med nytt år kommer ofta löften om ett hälsosamt och bättre liv – med kanske varierande resultat ju längre in på året vi kommer. Visst känner vi alla igen oss där? Varför dock inte börja förändra där det är som lättast – runt frukostbordet exempelvis. Att unna sig en bra, nyttig och bastant frukost är inte bara rätt så lätt utan sätter även ribban för resten av dagarna – eller kanske livet. Avsätt tid till frukost, både för förberedelserna men även för själva njutningen. Varför inte baka nyttigt bröd, sätta ihop din egen müsli, pressa din egen juice och maxa med god frukt från världens alla hörn.

Blomma ut

Även om snön allt för ofta ligger allt för länge så här års så hindrar det inte den tidiga våren – eller åtminstone längtan efter vårkänslor – att flytta in. Att mysa till det hemma med våriga snittblommor som tulpaner och olika sorters ranunklar eller kanske vackra blomsterlökar som krokus och hyacinter är allt vi behöver under vinterns slutkläm. Våga maxa med blommor och ställ gärna i kluster eller grupper – more is more!

Hemmarestaurangen

De intima hemmamiddagarna gör åter comeback och vi ser fram emot mysiga små sällskap som njuter av varandras sällskap hemma runt köksbordet. Varför inte passa på att höja nyttighetsnivån på maten och imponera med såväl rätterna som dukningen, där blått och brunt är kombinationen som gifter sig allra vackrast just nu.