Villkor

Tid för nya vanor

Av | 07 januari 2022

Vi vänder blad och säger välkommen till ett nytt, ljust och ljuvligt år! Och finns det egentligen inget skönare än att göra sig av med och ta adjö av allt det där gamla, och omfamna såväl nya vanor som att så smått börja längta efter våren? Åtminstone de små vårtecknen, som snödroppar som modest markerar att naturen snart så smått börjar vakna till liv igen - eller att vi börjar snegla på vårens efterlängtade trender.

Under tiden, medan termometern fortfarande söker sig nedåt, har vi en underbar tid i hemmet framför oss med såväl långa – kanske lite mer nyttiga – frukostar, de intima hemmamiddagarna med närmaste kretsen som åter gör comeback och myskväller där vi blandar upp levande ljus med vackra snittblommor och vårlökar.

Det är hög tid för nya vanor att ta plats. Välkommen till ett nytt år på Cervera!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies