Villkor

Air & Air Sense by Bernadotte & Kylberg

Den svenska designduon Bernadotte & Kylberg har gått samman med Zwiesel Kristallglas för att utveckla en exklusiv glassamling. Bernadotte & Kylberg är en global designbyrå som etablerades 2012 av Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg.

Båda serierna Air och Air Sense kombinerar en ständig strävan efter högsta kvalitet med en unik och tidlös design. Varje glasform har en perfekt sensorisk balans och är optimalt anpassad till de mest kända vinsorterna. Glasen har en något böjd form med en nästan viktlös känsla och belyser designkonceptet bakom där luftigheten är viktigt i alla avseenden.

Tack vare den identiska formen på glasen har användare möjlighet att kombinera de två serierna. Serierna innefattar 10 olika glas vardera: vatten, Chardonnay, Riesling, rött vin, Bordeaux, Burgundy, champagne och dessertvin samt en tumbler och ett coupeglas. Även dekanterare för rött och vitt vin ingår i kollektionen.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies