Villkor

15% rabatt på ett köp*

Upplev julen på Cervera. Nu får du som medlem 15% rabatt på ett köp!* Erbjudandet gäller i butik och online t.o.m. 24/12. Ett perfekt tillfälle att fynda sista minuten-klappen till dig själv eller någon du tycker om. God Jul önskar vi på Cervera.

Nyttja rabatten genom att klicka "Lägg till" Cervera Club-erbjudande i kassan på cervera.se eller säg till i kassan om du vill nyttja din kupong i butik.

*Gäller ordinarie priser t.o.m. 24/12 2019 och är kopplat till ditt medlemskap. Erbjudandet är personligt och kan endast användas en gång. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Exklusive följande kategorier och varumärken: Dammsugare, grill, möbler, vitamix, coravin, ankarsrum och D&G Smeg. Gäller ej presentkort.

20191105 - Medlemserbjudanden_Sidor_4.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies