Villkor

Höstvackra chips

0 stjärnor
Recept: Cervera

Ingredienser

2-3 stora potatisar (räcker till en plåt)

Rapsolja

Valfri kryddning, exempelvis salt eller annat som du tycker om

1) Sätt ugnen på 150 grader. Använd en osthyvel för att skiva potatis tunt så de blir tunna och finna. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.

2) Ta ut chipsen ur ugnen när det gått ungefär 20 minuter. Pensla rapsolja över var och ett av chipsen och salta och krydda chipsen med valfri krydda – exempelvis sourcream & onion, paprika, grillkrydda, salt och vinäger eller peppar.

3) Stoppa sedan tillbaka chipsen in i ugnen i cirka 10 minuter. När de är klara, rulla in dem i hushållspapper så att de inte blir oljiga – pappret suger upp det överflödiga fettet.

4) Lägg upp på ett fat och servera!

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Höstvackra chips

2-3 stora potatisar (räcker till en plåt)

Rapsolja

Valfri kryddning, exempelvis salt eller annat som du tycker om

/contentassets/50d8530d172d43d5811d84571c1c3c20/2021-06-21_cervera_sep_365351.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies