/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Höstvackra chips2-3 stora potatisarRapsoljaValfri kryddning, exempelvis salt eller annat som du tycker om
Gör så här1. Sätt ugnen på 150 grader. Använd en osthyvel för att skiva potatis tunt så de blir tunna och finna. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.2. Ta ut chipsen ur ugnen när det gått ungefär 20 minuter. Pensla rapsolja över var och ett av chipsen och salta och krydda chipsen med valfri krydda – exempelvis sourcream & onion, paprika, grillkrydda, salt och vinäger eller peppar.3. Stoppa sedan tillbaka chipsen in i ugnen i cirka 10 minuter. När de är klara, rulla in dem i hushållspapper så att de inte blir oljiga – pappret suger upp det överflödiga fettet.4. Lägg upp på ett fat och servera!

Höstvackra chips

Höstvackra chips
Ingredienser
2-3 stora potatisar
Rapsolja
Valfri kryddning, exempelvis salt eller annat som du tycker om

Gör så här

1. Sätt ugnen på 150 grader. Använd en osthyvel för att skiva potatis tunt så de blir tunna och finna. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.
2. Ta ut chipsen ur ugnen när det gått ungefär 20 minuter. Pensla rapsolja över var och ett av chipsen och salta och krydda chipsen med valfri krydda – exempelvis sourcream & onion, paprika, grillkrydda, salt och vinäger eller peppar.
3. Stoppa sedan tillbaka chipsen in i ugnen i cirka 10 minuter. När de är klara, rulla in dem i hushållspapper så att de inte blir oljiga – pappret suger upp det överflödiga fettet.
4. Lägg upp på ett fat och servera!

Lämna recension