Villkor

Ingefära- och citronlemonad på te

0 stjärnor
Recept: Edita Renlund

Ingredienser

För en karaff

1 liter vatten 

2 msk riven ingefära

Saften från 2 citroner

3 msk honung

Grönt te

1/2 kruka mynta

1 skivad citron 

Krossad is

  1. Värm 1 liter vatten med riven ingefära och honung. 
  2. Tillsätt grönt te och låt stå enligt instruktioner. 
  3. Sila bort ingefära och teblad. Tillsätt citronsaft och låt svalna i en stor karaff.
  4. Tillsätt 1 liter krossad is, myntablad och skivad citron. 
  5. Häll upp i tunna glas med mycket krossad is. 

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Ingefära- och citronlemonad på te

För en karaff

1 liter vatten 

2 msk riven ingefära

Saften från 2 citroner

3 msk honung

Grönt te

1/2 kruka mynta

1 skivad citron 

Krossad is

/globalassets/inspiration/artiklar/2020/foodjunkie/600x600-recept-1.png

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies