Villkor

Lär dig laga mat med proffsen

Varmt välkommen till en både smakrik och lärorik kväll med stjärnkockarna Carina och Ulrika Brydling!

Tillsammans med Professional Secrets har vi tagit fram en unik matlagningskurs baserad på proffskökens metodik. Vår stjärnkock går pedagogisk igenom professionella matlagningstekniker, inspirerande smakkombinationer och små vardagstrix som gör dig till proffs i ditt eget kök. Snarare än att laga en klassisk trerättersmiddag anpassar kockarna kurstillfället efter råvarorna så du får lära dig så många ”secrets” som möjligt. 

Gå alla tre tillfällen och bli diplomerad PS Chef de Partie (se nedan). Varmt välkommen!

Vad ingår?

  • Exklusiva råvaror, anpassade efter säsong och geografi, som du tillreder tillsammans med en stjärnkock samt en lokal kock i högklassiga lokaler

  • En för dagen specialkomponerad meny med spännande råvaror som avnjutes tillsammans med passande drycker som maximerar helhetsupplevelsen

  • Tips & trix från stjärnkockar som lyfter din matlagning till nya nivåer, bland annat gällande råvarorna, teknikerna, smakkombinationerna och att kombinera med vin

  • En goodie bag med små presenter från Cervera och Professional Secrets

Carina Brydling och Ulrika Brydling

Kockar, Sommelierer & Kökschefer

 

Intresseanmälan

Var vill du gå kursen?

Vilka kurser vill du gå? (ej bindande)

Dina kontaktuppgifter

Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller! Fyll i din intresseanmälan här så återkommer vi inom kort med bekräftelse på att du har fått plats.

Frågor? Mejla info@cervera.se eller ring på 08-630 94 00

Tack för din intresseanmälan!

Ett automatiskt mail är på väg och när din plats bekräftats kommer vi att kontakta dig med mer information.

Om du vill göra ytterligare en intresseanmälan, klicka här så laddas sidan om.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies