Villkor

Tallriksgaranti

Av | 03 januari 2019

Vi tycker att du ska kunna duka med finporslinet precis när du vill – vare sig det är till födelsedagsfesten eller tisdagens pytt i panna. Därför inför vi nu två års tallriksgaranti på alla tallrikar för våra medlemmar. Går din tallrik sönder får du en ny från oss, helt utan kostnad. För att använda garantin kan du antingen besöka du någon av våra butiker (ta med ditt kvitto och den trasiga tallriken), eller så kontaktar du vår kundservice direkt (bifoga ditt ordernummer samt bild på den trasiga tallriken). Tur i oturen, eller hur?*

*Gäller alla tallrikar i vårt ordinarie sortiment. Tallriken måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla. Garantin gäller på tallrikar inköpta from 7/1 2019.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies