Villkor

Ariete

Italienska Ariete är ett anrikt varumärke som grundades år 1964. Företaget har sin bas i Toscana och erbjuder en mängd prisvärda hushållsprodukter som kombinerar italiensk retrodesign med nytänkande och kvalitet. I Arietes breda sortiment hittar du allt från kaffemaskiner, pastamaskiner och airfryers till glassmaskiner och chokladfontäner – kort sagt, köksmaskiner som passar både till vardag och fest!  

Ariete Vintage

Ariete Vintage kommer garanterat att tillföra en känsla av nostalgi i köket. Den rundade designen har tagit sin inspiration från 50-talet och finns i olika pastellfärger. I Vintage-serien hittar du hushållsassistenter, espressomaskiner och pizzaugnar som du enkelt matchar med brödrostar, vattenkokare och citruspressar för att ge ditt kök ett enhetligt uttryck.

Ariete Party Time

Ariete Party Time är serien för dig som önskar lite mer fest i vardagen. Den lekfulla designen för tankarna till 50-talets amerikanska diners och blir perfekta presenter till nostalgikern. Party Time-serien består av popcornmaskiner, chokladfontäner, våffeljärn och crepespannor, alla i rött eller blått.

Sedan 2001 ingår Ariete i den italienska De’Longhi-koncernen.

Ariete Vintage - Köksmaskiner Ariete Vintage - Köksmaskiner

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies