/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ariete

Italienska Ariete är ett anrikt varumärke som grundades år 1964. Företaget har sin bas i Toscana och erbjuder en mängd prisvärda hushållsprodukter som kombinerar italiensk retrodesign med nytänkande och kvalitet. I Arietes breda sortiment hittar du allt från kaffemaskiner, pastamaskiner och airfryers till glassmaskiner och chokladfontäner – kort sagt, köksmaskiner som passar både till vardag och fest!  
Ariete
Ariete
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
90 produkter
40 av 90 produkter

Ariete Vintage

Ariete Vintage kommer garanterat att tillföra en känsla av nostalgi i köket. Den rundade designen har tagit sin inspiration från 50-talet och finns i olika pastellfärger. I Vintage-serien hittar du hushållsassistenter, glassmaskiner, popcornmaskiner, espressomaskiner och pizzaugnar som du enkelt matchar med brödrostar, vattenkokare och citruspressar för att ge ditt kök ett enhetligt uttryck.

Ariete Party Time

Ariete Party Time är serien för dig som önskar lite mer fest i vardagen. Den lekfulla designen för tankarna till 50-talets amerikanska diners och blir perfekta presenter till nostalgikern. Party Time-serien består av popcornmaskiner, chokladfontäner, våffeljärn och crepespannor, alla i rött eller blått.
Sedan 2001 ingår Ariete i den italienska De’Longhi-koncernen.