Villkor

De'Longhi

Sedan dess att det italienska företaget De'Longhi satte sin första produkt på marknaden år 1974-ett värmeelement som kom att användas i miljontals hem- har det vuxit till att involvera praktiskt taget alla typer av små hushållsapparater, avsedda för allt från komfort till matlagning. I köksutrustningen ingår de banbrytande espresso- och kaffemaskinerna som idag utgör hjärtat i verksamheten och har banat väg för De'Longhis expansion och etablering på världsmarknaden. Företaget har idag positionen som en av de världsledande tillverkarna av högkvalitativa kaffemaskiner med hög prestanda och ansedd design.

Detta globala företag erbjuder sina kunder innovativa produkter med en unik kombination av stil och prestanda. De'Longhi jobbar efter visionen att förvandla vardagliga stunder och sysslor till något speciellt – och visst kan en väl hålla med om att morgonkaffet höjs till en ny nivå med en kopp nybryggd espresso eller cappuccino från någon av De'Longhis espresso- och kaffemaskiner, exempelvis Autenticitet, PrimaDonna, Dinamica eller Maestosa.

Historia

Företaget grundades av den italienska familjen De'Longhi år 1902 i staden Treviso, i nordöstra Italien. Då som en liten verkstad för tillverkning av mindre industriprodukter. Trots utvecklingen och den globala expansionen som företaget har genomgått sedan starten finns en stark koppling kvar till de italienska rötterna. Över ett århundrade efter grundandet ligger huvudkontoret fortfarande kvar i Treviso. Familjen De’Longhi är också fortfarande styrande i företaget med Giuseppe De'Longhi, Fabio De'Longhi och Silvia De'Longhi i ledningsgruppen.

Från debuten på marknaden för kaffemaskiner år 1993, då med en pumpmodel, har De'Longhi levererat unika innovationer inom marknadssegmentet. Patentet på IFD-systemet (Instant Froth Dispenser) för automatisk tillsats av skummad mjölk från 1995 var första steget i utvecklingen mot helautomatisk cappuccino-teknik. År 2003 följdes debuten upp genom lanseringen av marknadens första helautomatiska kaffemaskin: Magnifica! Produktens tekniska innovation fick starkt intresse från konsumenter och år 2007 lanserades Lattissima, producerad av De'Longhi för Nespresso. Med Lattissima etablerade sig De'Longhi som marknadsledande inom marknadssegmentet helautomatiska ”böna-till-kopp” kaffemaskiner.

Automatiska kaffemaskiner

De'Longhi automatiska kaffemaskiner skapar en unik kaffeupplevelse, som kan skräddarsys efter varje kaffeälskares personliga tycke och smak. Oavsett om du föredrar en stark espresso eller en krämig macchiato tillåter inställningarna att justera styrka, värme och smak. Maskinerna har kaffekvarnar som alltid ger en perfekt malning av bönorna för att ta fram den allra fylligaste kaffearomen. Både smak och arom är högst beroende av rätt mängd kaffe. De’Longhis kaffemaskiner doserar därför kaffet perfekt för varje kopp. Det patenterade De’Longhi LatteCrema™-systemet garanterar perfekt skummad mjölk genom väl avvägd blandning av ånga, luft och mjölk. Dessutom har systemet automatisk rengöring, vilket underlättar renhållningen även efter tillredning av avancerade mjölkdrycker. En god rengöring förlänger dessutom livslängden på maskinen. För att underlätta användningen av kaffemaskinerna har De’Longhi utvecklat appen Coffee Link där både användarguide och receptinspiration finns tillgängligt. Det går även att ställa in sin personliga profil med arom, kaffemängd och temperatur så att den finns tillgänglig i appen. Med en enda knapptryckning möjliggör De’Longhis automatiska kaffemaskiner tillredning av ditt favoritkaffe exakt så som du vill ha det!

Pris och Utmärkelser

De’Longhi har vunnit en rad priser för sina fantastiska kaffemaskiner med banbrytande teknik och design:

Good Design Award 2020 (för Maestosa Kaffemaskin)
Brand of the Year Award 2019
Red Dot Award 2018 och 2019
Housewares Design Awards 2019

De'Longhi | Automatiska kaffemaskiner - Fri frakt De'Longhi | Automatiska kaffemaskiner - Fri frakt

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies