Villkor

Design Letters

Danska varumärket Design Letters är ett relativt ungt företag, startat 2009 av Mette Thomsen. Thomsen har en bakgrund som copywriter, journalist och nyhetsredaktör, och med Design Letters har hon kombinerat intresset för det skrivna ordet och design. Typografin som används på alla Design Letters produkter togs fram av Arne Jacobsen år 1937 och Design Letters har idag ensamrätt på detta typsnitt.

Du hittar de svarta och karaktäriserande bokstäverna på ett brett sortiment så som tallrikar, koppar, skålar, bestick, tavlor, matlådor och kalendrar. Designens simpla formgivning gör att produkterna passar alla hem och smaker. Hos Cervera hittar du givetvis ett brett sortiment av Design Letters. Välkommen till en värld full av bokstäver där du kan mixa och matcha som du vill!

Design Letters Design Letters

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies