Hemleverans 39 kr | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Fiskars

Fiskars grundades år 1649 i Fiskars Bruk och är idag ett av de äldsta företagen i västvärlden. Fiskars är idag en ledande leverantör av konsumentprodukter. Med ikoniska produkter som exempelvis den orange saxen strävar vi efter att berika människors liv genom hållbara produkter som skapar glädje och löser vardagens problem därför att de är funktionella, innovativa och väldesignade. Fiskars tillverkar det mesta du behöver för att lyckas i köket, allt från stekpannor, kastruller och grytor, till köksredskap, saxar och knivar.

 

Fiskars erbjuder smarta lösningar med ett brett sortiment av det mesta som är nödvändigt för köket, allt från saxar och knivar till kastruller och stekpannor. Köp dina favoriter hos Cervera, vi har ett brett utbud av Fiskars produkter inom olika serier.

Fiskars Fiskars

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies