Villkor

Hamilton Beach

Hamilton Beach är ett anrikt amerikanskt företag som har tillverkat högkvalitativa köksprodukter i över 100 år. Verksamheten grundades av Fredrick J Osius år 1910 i Wisconsin, och fick sitt namn från två av sina anställda – Louis Hamilton och Chester Beach. Hamilton Beach utvecklade en highspeed-motor som användes i många av produkterna, däribland deras berömda drinkmixer, the Cyclone, som introducerades 1911.

Idag består sortimentet av slitstarka elprodukter till köket, så som blenders, kaffebryggare och slow cookers. Produkternas design och smarta lösningar förenklar arbetet i köket och har gjort Hamilton Beach till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av ledorden Good Thinking gör Hamilton Beach vardagarna lite enklare, mer kreativa och välsmakande!

Hamilton Beach Hamilton Beach

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies