/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hamilton Beach

Hamilton Beach är företaget som tillverkar högkvalitativa köksprodukter som underlättar vardagen på flera sätt.
Hamilton Beach
Hamilton Beach
Finns i lager
Varumärke

    B

  • N

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter

Hamilton Beach kaffebryggare

På tal om Good Thinking är företagets kaffebryggare The Scoop ett typexempel på just det. Du kan välja hur många koppar kaffe du vill brygga, om du vill att det ska bryggas direkt ner i den tillhörande termosmuggen eller i en annan kopp. För att kaffet ska hamna rätt kan du enkelt justera botten där du placerar muggen. Med ett återanvändbart filter behöver du aldrig tänka på att köpa kaffefilter. Dessutom är det miljövänligt. Maskinen stängs av automatiskt efter 40 minuter, om du inte själv stänger av den.

Hamilton Beach blender

Vare sig du söker en mindre eller en större blender hittar du det du söker i Hamilton Beachs breda sortiment. Varje blender har smarta funktioner anpassade för olika råvaror. Som att mixerbägaren till den mindre blendern, som du kan göra perfekta smoothies i, går att ta loss och är smidig att dricka ur. Det gör att den är lätt att ta med i farten. De lite större maskinerna, med en starkare motor, erbjuder fler funktioner och en ännu starkare prestanda. Perfekt för dig som söker proffskvalitet.

Hamilton Beach riskokare

Som med det mesta när det kommer till företagets produkter är även riskokaren mer än bara en vanlig riskokare. Med en riskokare från Hamilton Beach kan du förutom att koka ris även ångkoka råvaror. Tack vare maskinens varmhållningsfunktion kan du förbereda maten långt innan det är dags för servering.

Populära produkter

Det finns skäl till att företagets produkter har blivit så uppskattade. Produkterna är genomtänkta, av hög kvalitet och har en snygg design. I det breda sortimentet hittar du alltifrån blenders, kaffebryggare, riskokare, äggkokare, vattenkokare, brödrostar, elvispar, airfryers, juicemaskiner, tryckkokare och slow cookers.

Historia

Företagets historia stäcker mer än 100 år tillbaka och redan från start fanns ett fokus på innovation och kvalitet.

1910

Fredrick J. Osius uppfann den elmotor som skulle komma att öppna upp för oändliga möjligheter.
Snart efter att Fredrick J. Osius hade uppfunnit motorn grundade han Hamilton Beach Manufacturing Company i USA. Företagets namn hämtade han från två av sina medarbetare. Louis Hamilton som hade anställts som marknadsföringsansvarig och Chester Beach som blivit anställd som mekaniker.
Under följande decennier kom motorn att användas i alla möjliga köksmaskiner, så som matberedare, fläktar, dammsugare och hårtorkar.

1940

Började sälja elektriska kaffebryggare 1940.

1966

Skrev kontrakt med Vita huset för att vara Vita husets kulinariska konsult.

1988

Var först med att ta patent på blendern som styrdes av mikroprocessor.

1990

Blev USA:s största tillverkade av små hushållsmaskiner.

2003

Lanserade kaffebryggaren BrewStation som senare skulle sälja över 10 miljoner.

USA:s största tillverkare av elektriska köksmaskiner

Företaget är idag den största tillverkaren av elektriska köksprodukter i USA. Varje år säljs över 25 miljoner produkter från Hamilton Beach. Produkterna säljs över hela världen och expansionen fortsätter hela tiden att öka.

Ledord: Good Thinking

Företagets ledord är Good Thinking. Good Thinking står för smarta lösningar. Med Good Thinking blir vardagsbestyren betydligt lättare. Det är lätt att se hur smarta lösningar genomsyrar alla produkter.