Villkor

Kosta Boda All About You

All about you är tumblers, öl-, vin- och champagneglas med underbara motiv av modeillustratören Sara Woodrow, för Kosta Boda. I serien ingår fina karaffer och brickor. ”It’s all about you” handlar om dig och dina känslor. Vem du älskar, vem du saknar, vem du vill ha- den känslan fångas i denna serie som har inspirerats av saknaden efter den man älskar.

”Min man reser en hel del och designerna på dessa glas föddes utifrån känslan jag har när han är borta. När personen man älskar är på andra sidan jorden och det känns som om man ska gå sönder av saknad och dagarna bara går långsammare och långsammare. Men så ses man igen och ingen känsla i världen är bättre."
- Sara Woodrow.

Woodrows namn är välkänt för många unga med ett designintresse. Hon har en stark känsla för trender och är inte rädd för att lyssna på sin magkänsla och gå sin egen väg, vilket lyser igenom i All about you-seriens design och illustrationer. Hennes inspirationskällor är allt ifrån musik till naturen till sådant som hon tycker är snyggt i sin omgivning.

Glasen är eleganta med snygg design och illustrationer inspirerade av modevärlden. De andas fashion och stilfullhet men har också en lekfullhet som piggar upp. Drick 65 centiliter längtan i tumblerglasen; rosa ”Love you”, blå ”Miss you”, röd ”Want you” eller vit ”Need you”. De underbara vinglasen i rosa ”Wait for her” och brunt ”Wait for him” är perfekta att åtnjuta ett glas av favoritvinet ur, över telefon när man är isär eller tätt ihop efter återföreningen. En fin present till den du älskar eller att köpa ihop till den gemensamma servisen.

I kollektionen ingår även snygga karaffen i lila ”Need you” och i vitt ”Him”. Dessa är supersnygga att komplettera med om du redan har glas ur serien, för en levande och uttrycksfull dukning. De passar också in i en mer lågmäld omgivning i vilken de blir mittpunkten dit ögonen dras. Fyll med valfri dryck och låt karaffen ta sin självklara plats på bordet. Den runda brickan i serien är snygg för sig själv, men passar särskilt bra att matchas med glasen ur serien för en färgsprakande dukning.

Kosta Boda All About You Kosta Boda All About You

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies