Villkor

Kunskapstavlan

År 2016 startade Jennie B Lindfors och Agneta Norlin sin resa med Kunskapstavlan efter att som nyblivna mammor gått en HRL-kurs. De insåg att denna livsviktiga kunskap fick de inte glömma och ur det kom deras första och viktigaste kollektion HRL & Luftvägsstopp Barn.  Kollektionen blev direkt mycket uppskattad och uppmärksammad och de kallar den ”livräddande design". Sedan dess har det blivit flera andra tavelkollektioner med tema kök, barn, bröstkoll, Sveriges flora och fauna för att bara nämna några, alla med fokus på att sprida kunskap, nytta med nöje. Deras mål och mission är att skapa en hållbar inredning som du har nytta av.

Tvättsymboler

En av de mest populära kunskapstavlorna är den med tvättsymboler. Smidig och samtidigt snygg att hänga upp i tvättstugan. 

Alla tavlor är producerade på ett miljövänligt premiumpapper, handpräglade och tillverkade i Sverige hos deras Svanen certifierade tryckeri. Köper du en tavla från Kunskapstavlan kan du känna dig trygg i att du får en hållbar produkt att hålla kär länge!

Kunskapstavlan Kunskapstavlan

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies