/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kunskapstavlan®

Hos Kunskapstavlan finns det en tavla för alla, såväl stora som små. Är du på jakt efter snygga posters, som dessutom innehåller praktisk kunskap? I så fall är Kunskapstavlans planscher helt rätt för dig.
Kunskapstavlan®
Kunskapstavlan®
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
2 produkter
2 av 2 produkter
Välj mellan flera olika motiv, färger och storlekar. Eller varför inte köpa flera stycken och skapa en tavelvägg?
Kunskapstavlans mål är att förändra. Detta genom att göra kunskap mer lättillgänglig. Företaget erbjuder posters med information om allt från tvättråd till hjärt- och lungräddning. Förhoppningen är att göra skillnad, både i det lilla och det stora.

Kunskapstavlan – Poster för olika rum

Kunskapstavlan har en passande poster för varje rum, vare sig det är badrummet, köket eller vardagsrummet som ska piffas upp.
Alla affischer får en signering med företagets handpräglade sigill. Det innebär att varje affisch är unik.

Poster barnrum

Färgglada posters brukar uppskattas av de små. Företaget erbjuder bland annat tavlor med djur och bilar som gör sig riktigt bra i barnkammaren.

Poster kök

Med kökstavlor innehållande praktisk information om köksmått, recept och dryckeskunskap slipper du stå och bläddra i kokböcker. Kunskapstavlans köksposters är både informativa och fina, samtidigt som de kan underlätta köksarbetet.
Brukar du ofta baka efter utländska recept? I så fall passar postern ”Mått i köket” perfekt för dig. Är det i stället ofta kött som står på menyn? Då ska du spana in postern ”Innertemperaturer”. Utöver detta finns det bland annat planscher med grundrecept, fika och husmorstips.

Poster vardagsrum

Ge vardagsrumsväggen ett lyft med nya affischer. Förslag på passande motiv är affischer med information om olika djurspår, lövträd eller segelbåtar.

Poster sovrum

Låt ögonen vila på en rogivande poster innan du ska somna. Lär dig exempelvis om solsystemet eller fjällsäkerhet.

Kunskapstavlan – Tvättråd posters

Affischerna med tvättråd har blivit riktigt populära. Passar bra att hänga upp i badrummet eller i tvättstugan.

Kunskapstavlan – Svartvita posters

Många av företagets tavlor är svartvita, med en stilren och enkel design. En svartvit poster passar i stort sett överallt.

Kunskapstavlan – Stående och liggande posters

Med en variation av stående och liggande posters får väggen ett levande intryck. Hos Kunskapstavlan hittar du båda varianterna.

Välj mellan olika storlekar

Företaget erbjuder tavlor i en rad olika storlekar. Vare sig du söker en miniposters eller större affischer hittar du det i det breda sortimentet. Exempel på postermått, som företaget tar fram, är 30x40 cm och 50x70 cm. Ska du skapa en tavelvägg kan du med fördel placera flera posters i olika storlek bredvid varandra.

Kunskapstavlan – Posterhängare

Med posterhängare kommer din poster helt till sin rätt. Kunskapstavlan har välgjorda posterhängare i olika storlekar, tillverkade i trä och läder.

Bra present

Eftersom utbudet är stort finns det en affisch för alla. Ge bort kunskap, förpackad i snygg design, till någon som du tycker om. Förutom att vara informativa är tavlorna dessutom riktigt snygga. Den stilrena formgivningen brukar tilltala de allra flesta.

Hållbarhet i fokus

Affischerna tas fram på företagets Svanen-certifierade tryckeri Sverige.
Affischerna är trycka på ett matt papper som är miljövänligt. Pappret är åldersbeständigt och certifierat med EU Ecolabel och FSC. Med andra ord, ingenting har lämnats åt slumpen.