Villkor

La Pavoni

La Pavoni Espressomaskin är en underbar kaffemaskin för kontor, köket eller cafét.
La Pavoni tillverkar espressobryggare som Stradivari, Europiccola och Profesional i rostfritt stål och mässing. Vi på Cervera erbjuder även deras professionella kaffetillbehör som kaffekvarnar.

La Pavoni Espressomaskin

La Pavoni tillverkar kaffemaskiner med italiensk design och kvalitet i fokus. På företagets fabrik i Milano tillverkas de helt för hand. Med en Stradivari Professional Manuell kaffemaskin med hävarm i mässing eller rostfritt stål får du en semiprofessionell manuell kaffemaskin som får ditt kök hemma eller på jobbet att kännas som ett italienskt café, både utseendemässigt och i den ljuvliga smaken på kaffet.

Köp till en matchande kaffekvarn från La Pavoni till din espressobryggare och du har allt som behövs för att brygga en perfekt espresso, cafe latte, eller en krämig latte macchiato.

La Pavoni - Espressomaskiner och kaffekvarnar La Pavoni - Espressomaskiner och kaffekvarnar

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies