Villkor

Nemox

Om det är någon som kan glass så är det Nemox. Det italienska företaget som startade redan 1986 räknar sig idag som en världsledande tillverkare av gelato-, glass- och sorbetmaskiner, något de uppnått tack vare innovation, kvalitet, funktionalitet och ett brett utbud av maskiner.

Men de är inte nöjda med det utan har startat projektet IceGreen där de har som ambition att bli det första företaget i världen som marknadsför glassmaskiner som uppfyller de nya referensstandarderna när det gäller användandet av kylmedel med lågt GWP. De vill på så sätt bidra till att göra branschen mer grön och motverka den globala uppvärmningen. Så när du gör glass i en maskin från Nemox får du inte bara god glass utan gör en god gärning för miljön också.

 

Nemox | Miljövänliga glassmaskiner i flera färger Nemox | Miljövänliga glassmaskiner i flera färger

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies