/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nemox

Nemox startade 1986 och ligger idag i framkant när det kommer till glassmaskiner och sorbetmaskiner. Genom projektet IceGreen fokuserar Nemox på att ta fram hållbara glassmaskiner.
Nemox
Nemox
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
11 produkter
11 av 11 produkter

IceGreen – hållbara glassmaskiner

Nemox har länge tagit fram innovativa glassmaskiner. Företaget har nu startat projektet Ice Green där ambitionen är att bli det första företaget i världen som uppfyller de nya referensstandarderna när det kommer till hur kylmedel med lågt GWP används. Målet är att ta fram hållbara maskiner som en del av att motverka den globala uppvärmningen.

Glassmaskin med kompressor

Om du ska använda en glassmaskin utan kompressor måste du först frysa skålen ungefär ett dygn före användning. En glassmaskin med kompressor kräver ingen förberedelse, häll bara ner ingredienserna i bunken och låt den arbeta i 20–40 minuter. Nemox har framför allt glassmaskiner med kompressorer. Ett självklart val för dig som vill att det ska vara lätt och gå snabbt att göra glass hemma.

Sorbetmaskin – använd glassmaskinen som sorbetmaskin

Förutom att göra traditionell glass i din glassmaskin kan du även göra sorbet och yoghurtglass. Testa dig fram och hitta dina favoriter! Med en glassmaskin hemma är det bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till att experimentera med smak och konsistens.

Nemox glassmaskiner

Med en glassmaskin från Nemox får du fantastiskt god glass på bara en halvtimme. Välj mellan flera olika modeller och hitta den bästa glassmaskinen för just dig. Att göra glass i glassmaskin är enkelt och resultatet blir fantastiskt gott.

Gelato Pro

Gelato Pro 1700 UP I-Green är Nemox bästa maskin enligt många. Glassmaskinen erbjuder möjlighet att justera luftintaget vilket påverkar glassens konsistents. Glassmaskinen har en snygg design, hög prestanda och bra material. Kylsystemet drivs av ekologisk gas, som är effektiv och energibesparande. Fungerar lika bra att använda i manuellt som automatiskt läge. Glasslagringsfunktionen gör att glassen alltid har rätt densitet och temperatur.

Gelato Chef 2000 I-green

Med denna maskin får du färdig glass på bara 20–25 minuter. Gör glass, sorbet eller frozen yoghurt. Allt du behöver göra att fylla bunken med ingredienser. Därefter gör Gelato Chef 2000 resten. Kylsystemet drivs av ekologisk gas vilket innebär att den spar energi i jämförelse med många andra gaser.

NXT1

NXT1 I-Green L'Automatica kommer i flera olika färger. För att få färdig glass är allt du behöver göra att trycka på en knapp efter att du har hällt i ingredienserna. Använd den som glassmaskin eller sorbetmaskin. Du kan förbereda glassen upp till åtta timmar före servering tack vare att glassmaskinen kan hålla glassen kall så länge.

Gelatissimo

Gelatissimo Exclusive I-Greene passar dig som inte vill behöva hålla igen på mängden glass. Med den här glassmaskinen kan du få 1,7 liter glass. När maskinen har gjort glassen redo att äta sätts maskinen i ett förvaringsläge som håller glassen kall.

Dolce vita glassmaskin

Med denna kompakta glassmaskin går det snabbt att göra mycket glass. Glassmaskinen kan göra 0,9 liter glass på under 30 minuter. Skålens dubbla väggar kan hålla glassen kall i två timmar efter att glassen blivit klar, om du inte vill äta glassen på en gång.