Villkor

Professional Secrets

Älskar du att laga mat? Professional Secrets sätter proffsens köksredskap och kunskap i händerna på dig som vill bli ännu duktigare i köket.

Professional Secrets föddes ur en enkel insikt. Vi som är passionerade amatörkockar vill så gärna kunna allt det där som proffsen kan. Därför samarbetar vi med framstående kockar för att ta reda på hur det verkligen går till i proffsköket. Sedan sätter vi deras kunskap och köksredskap i händerna på dig.

The Chefs essential Kit från Professional Secrets
En unik serie med kockens viktigaste köksredskap, dem du verkligen måste ha i ditt kök. Av hög kvalitet, designade i Sverige och framtagna och formgivna i samarbete med proffs. Med varje köksredskap från PS följer en folder med kockarnas tips och tricks.

Hållbarhet i köket
Med ökad kunskap om mat och matlagning följer minskat svinn och en större respekt för råvaror och för jordklotets resurser. Även våra produkter är skapade för hållbarhet. Rena material är inte bara bättre för miljön, det blir även roligare i köket när man har många år på sig att ”lära sig” ett redskap

Professional Secrets | Stekpannor och köksredskap Professional Secrets | Stekpannor och köksredskap

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies