Villkor

Tefal

Tefal ingår i koncernen Groupe SEB som är världsledande inom småelsprodukter och kokkärl. Tefal både utvecklar och tillverkar sina egna kokkärlsbeläggningar. Och visste du att den första släpp-lättbeläggningen uppfanns av Tefal år 1954? I dag produceras det över 50 miljoner Tefalbelagda kokkärl per år.

Tefal uppfann släpp-lättbeläggningen
1954 ville den franska ingenjören och fiskaren Marc Gregorie förhindra att hans fiskeredskap i glasfiber fastnade i varandra under gjutningsprocessen och använde då PTFE. Inspirerad av detta föreslog hans fru att de skulle prova PTFE i stekpannorna för att förhindra att mat fastnade i pannan. Släpp-lättbeläggningen var uppfunnen.

Tefal - gör matlagningen lättare
Tefals släpp-lättbeläggningar erbjuder fettfri stekning och enkel rengöring. Topplagren motverka repor samt förlänger livslängden på pannorna. Tefals unika och patenterade Thermo-Spot™, värmeindikator, indikerar rätt stektemperatur (när den blir helt röd) och förhindrar även överhettning av pannan.

Jamie Oliver - en fin present
Tefal samarbetar sen 2003 med den brittiska kocken Jamie Oliver som genom sin humoristiska och engagerade stil har tagit världen med storm och speciellt oss nordbor. Skandinavien är och har varit den största marknaden i världen för Jamie Oliver kokkärl. Kokkärlen i Jamie Oliver Professional Series kommer alla i stilrena och praktiska förpackningar. Perfekt att ge bort som present. 

Förbättra din talang och njut av stunden med Tefal småelsprodukter
En produkt från Tefal ska få dig att vilja bli lite bättre än vad du är. Oavsett kunskap i hemmet eller i köket. Gärna med hälsa och ett skönt liv med familjen i fokus. Men även produkter för umgänge med vänner finns hos Tefal liksom produkter för att tillaga nya spännande rätter. 

Tefal Tefal

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies