Villkor

Varför Vintage med Emma Ohlson

Av | 27 maj 2021

Är Vintagetrenden här för att stanna?

Absolut! Att döma från alla förfrågningar vi får varje dag på Cervera Vintage finns det ett stort intresse av att sälja och köpa vintage. Vi ser en medveten kund som helst köper föremål som stått emot tidens tand och bidrar till strävan om att vara en del av ett hållbart ekonomiskt kretslopp av kvalitativa och vackra objekt.

Vilka är dina fyra personliga favoriter som är ute på Cervera Vintage just nu?

  • Vasen av Gunnar Cyrén. Så otroligt vacker i bärnstensfärgat glas med grön fot. Och för mig den perfekta storleken. Tillräckligt rymlig för att hysa en rejäl bukett men inte för hög. Man vill ju kunna se sina bordskamrater!
  • Den japanska vattenkokaren. Så kraftfull i sin form och häftigt att den härstammar just från Japan.
  • Snäckskålen av Vicke Lindstrand för Upsala-Ekeby. Lindstrand var en mästare i såväl form som glasyr och hans hantverk fullbordas i denna dekorativa skål.
  • Dessertskålarna i kristall ligger högt på min önskelista. Då jag fyller år i juli hoppas jag att ingen hinner snappa upp dem innan dess! Tänk att kunna servera färgglada somriga glass och sorbetkulor i dessa små mästerverk.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies