Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Black Friday

Hos oss kommer du att hitta riktigt bra erbjudanden på allt inom matlagning, servering och inredning. Vi kommer även att ha superdeals på flera kända varumärken som du absolut inte vill missa. Ett perfekt tillfälle för att handla julklappar till nära och kära, eller varför inte något fint till dig själv? Håll utkik på Cervera.se, Facebook och Instagram samt i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om några erbjudanden.

Både online och i butik. 
Vi kommer att ha Black Friday-deals både på Cervera.se och i butik. Online kommer vi ha fler erbjudanden. Priserna kommer vara så pass bra så vi rekommenderar dig att komma i tid till din favoritbutik. Här hittar du din närmaste Cervera butik

När startar vi?
Vi startar online torsdagen den 28 november kl 20:00 och maxar sedan Black Friday hela helgen ut.

Rädd att missa något?
Bli medlem i vår Cervera club här, då kommer vi hålla dig uppdaterad inför Black Friday. Följ oss även på Instagram och Facebook för de senaste nyheterna. 

1664x400_Inredning.jpg1664x400_Matlagning.jpg1664x400_Dukning.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies