Villkor

Black Friday 2022

Just nu får du upp till 50% rabatt på nästan allt! Upptäck över 20 000 produkter för matlagning, servering och inredning.

Missa inte heller våra exklusiva klipp under Black Week. Först till kvarn - gäller så långt lagret räcker!

Black Friday

Under dagen erbjuder vi på Cervera våra kunder mängder av erbjudanden och rabatter. Som kund är du givetvis välkommen att fynda, både i butik och online.

Håll utkik på Cervera.se, Facebook och Instagram samt i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om några erbjudanden.

Black Friday 2022

Black Friday infaller 25 november 2022.

Klubb Cervera

Bli medlem i Klubb Cervera, då kommer vi att hålla dig uppdaterad inför Black Friday 2022.

När är Black Friday?

Dagen infaller dagen efter Thanksgiving. Thanksgiving firades från början den sista torsdagen i november varje år, men under slutet av 30-talet flyttades dagen till att firas den fjärde torsdagen i november. Fredagen efter Thanksgiving är inte en officiell högtidsdag, men trots det är skolor oftast stängda och de flesta är lediga.

2022 infaller Black Friday den 25 november.

Dagen är största rea-dagen på året i Sverige och i många delar av världen. Det är en perfekt dag för att fynda de produkter du kanske suktat efter ett tag, men ännu inte slagit till på. Dagen infaller också perfekt för att du ska hinna köpa dina julklappar i god tid.

Black Week

Black Week är samma vecka som Black Friday. Black Week börjar på måndagen och slutar på söndagen. Black Week ger dig chansen att fynda under flera dagar, perfekt om du vill hinna köpa julklappar och kanske också skämma bort dig själv lite.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies