Villkor

Välkommen till oss på Cervera Företag!

I år kan du ge bort en gåva värd upp till 2000 kronor, helt skattefritt!

Under perioden 1 januari - 31 december 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor som innebär att du inte förmånsbeskattas för gåvor från din arbetsgivare så länge gåvornas värde sammantaget inte överskrider 2000 kronor och att de inte lämnas i pengar. Reglerna träder i kreaf 1 maj 2021 med gäller för hela året.

Hur beställer man?

  • Välj produkt, antal och lägg i varukorgen.
  • Klicka ”Till Kassan”
  • Klicka på ”Företag” på knappen högst upp till höger.
  • Genomför köpet genom att fylla i dina uppgifter.

  • Vill du skicka beställningen till flera adresser? Ladda då ner detta fomulär och skicka in till foretag@cervera.se, så hjälper vi dig!

    Skulle du stöta på några problem, maila oss direkt på foretag@cervera.se så hjälper vi dig direkt.

Vill du komma i kontakt med oss? Du når oss enkelt via cervera@foretag.se eller på 072 250 94 83.

Vad är din utmaning?

Lunch & kök
Köket och lunchmiljön är en plats där medarbetare kan samlas för relationsskapande samtal. Att uppgradera köksmiljön för att skapa en säker och trevlig plats nu när man inte kan eller vill gå ut och äta på resturang på samma sätt som tidigare, är därför av stor betydelse. Låt oss skapa en trygg och inspirerande miljö tillsammans!

Skala upp eller skala ner
Hur väl man lyckas göra sin arbetsplats till något riktigt bra avgör om man kan locka tillbaka sina anställda till kontoret efter Corona - eller om man kommer behöva tvinga dem. Cervera Företag råd ger dig till hur din arbetsmiljö kan utvecklas till det bättre. Vi råder er med allt från porslin och kaffe till möbler och inredning!

Kafferevolution
Alla vet att kaffet är grundstenen till ett lyckosamt företag. Kanske är det dags att visa uppskattning till dina medarbetare genom kaffet. Behöver er kaffe-station mer kärlek? Cervera Företag hjälper er att erbjuda efterlängtad kaffepaus!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies