Villkor

Välkommen till oss på Cervera Företag!

Årets julklapp är här -
nu lanseras Cervera Gåvokort

För många arbetsplatser har 2021 varit en tid som krävt stort engagemang, ansvar och samarbete. I jul mer än någonsin är det läge att visa sina medarbetare den uppskattning de förtjänar. Vi på Cervera guidar dig till rätt gåva.

När du står rådvill inför vad som ska hamna under medarbetarnas granar är ett presentkort aldrig fel. Presentkortet gäller i alla våra butiker och på hela vårt onlinesortiment – fritt fram att välja och vraka!

Vill du komma i kontakt med oss? Du når oss enkelt via cervera@foretag.se eller på 072 250 94 83.

Vad är din utmaning?

Lunch & kök
Köket och lunchmiljön är en plats där medarbetare kan samlas för relationsskapande samtal. Att uppgradera köksmiljön för att skapa en säker och trevlig plats nu när man inte kan eller vill gå ut och äta på resturang på samma sätt som tidigare, är därför av stor betydelse. Låt oss skapa en trygg och inspirerande miljö tillsammans!

Skala upp eller skala ner
Hur väl man lyckas göra sin arbetsplats till något riktigt bra avgör om man kan locka tillbaka sina anställda till kontoret efter Corona - eller om man kommer behöva tvinga dem. Cervera Företag råd ger dig till hur din arbetsmiljö kan utvecklas till det bättre. Vi råder er med allt från porslin och kaffe till möbler och inredning!

Kafferevolution
Alla vet att kaffet är grundstenen till ett lyckosamt företag. Kanske är det dags att visa uppskattning till dina medarbetare genom kaffet. Behöver er kaffe-station mer kärlek? Cervera Företag hjälper er att erbjuda efterlängtad kaffepaus!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies