Villkor

Cervera Gåvokort

Av | 19 oktober 2021

Är det dags att uppmärksamma medarbetare och kunder med en sommarpresent? Spana in Cervera Gåvokort, ett koncept som gör presentvalet mycket smidigare och enklare.

Så enkelt fungerar det

1. Välj beloppsnivå på gåvokortet, antalet ni vill beställa och hur ni vill distribuera dem, fysiskt eller digitalt (påbörja beställning genom att klicka på bilderna ovan).

2. Efter lagd beställning kontaktar vi er omgående för info om leveransdatum, och om ni vill bifoga en personlig hälsning med gåvan.

3. När era medarbetare har fått sina gåvokort så loggar de in i Cervera Giftshop med hjälp av koden i gåvokortet och väljer sin gåva. Gåvan skickas hem direkt med fri frakt.

/link/b514c85f27834319a4fb4573667f9735.aspx

Så väljer du din gåva

- Fyll i gåvokod

- Lös in

- Välj gåva

- Ange adress och välj leveranssätt

Julklapp företag

Att som företag ge en julklapp till sina medarbetare brukar uppskattas, men det är inte alltid helt lätt att hitta en julklapp som passar alla. Med ett gåvokort kan varje medarbetare själva välja vad de önskar för julgåva, smidigare än så kan det knappast bli. Vi har både digitala och fysiska gåvokort. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies